POWER PLATE – ÉS A ZSÍRÉGETÉS

Túlsúlyos vagy?

Cellulit (narancsbőr) miatt vagy feszélyezett?

Annyi mindent próbáltál, és nem működik?

Ha elszánt vagy, és következetesen részt veszel programunkban, nemcsak hogy megszabadulsz a súlyfeleslegtől, hanem egyszersmind egészségesebb, vitálisabb, vonzóbb leszel mint valaha.

A hatékony módszer titka stúdiónkban…

A testmozgás, testedzés – ma fontosabb mint valaha!

Hogy miért?

Mert a legtöbb embernek idővel súlytöbblete keletkezik, anélkül, hogy észrevenné.

Az elhízás élettani kockázatai

Az elhízás élettani kockázatai

Az elhízás olyan kóros állapot, amelynek során a túlzott zsírraktározás oly mértékű, hogy az káros lehet az egészségre.

Az elhízás élettani kockázatai a melléklet képből kiolvashatók (katt a lufira…)

A kímélő étrend és a testmozgás az elhízás kezelésének alapvető elemei.

Az étrendben a legfontosabb szempont a zsírok és szénhidrátok mérséklése, kiiktatása, valamint a növényi rost-fogyasztás fokozása.

A testmozgás szempontjából a fogyókúra ideális eszköze lehet a Power Plate.

Az akcelerációs tréning testedet “zsírégető géppé” változtatja.

Fogyókúra és a Power Plate

Fogyókúra és a Power Plate

Az elhízással van egy nagyon komoly probléma, amiről keveset beszélnek: a felhalmozott zsírszövet belső elválasztású mirigyként működik, és olyan citokineket termel, melyek a szervezetben tartós gyulladásos állapotot tarthatnak fenn.

Ami pedig kedvezően hat, és képes visszafordítani a kedvezőtlen folyamatokat: az a növekedési hormon (HGH), amiből idővel, sajnos egyre kevesebb termelődik.

Ha a gyors és szupergyors izmaidat dolgoztatod – erre ugye a Power Plate ideális –  testedben az edzés által termelt növekedési hormon (HGH) és növekedési faktorok (IGF) szabadulnak fel. Ez olyan, mintha HGH injekciót kapnál.

Minél magasabb a HGH hormonod szintje, annál egészségesebb, szálkásabb és erősebb leszel, nem beszélve arról, hogy a HGH mennyire lassítja az öregedési folyamatokat is!

A HGH szintje 21 éves korod után meredeken csökken. Hogy tested mennyi HGH hormont termel, attól függ, mennyire szálkás a tested és mennyi a viszcerális (hasüregi) zsírtömeged.

Minél több a viszcerális zsírod, annál kevesebb HGH-t termelsz. Ebből a szempontból edzésprogramodat úgy kell megtervezni, hogy testedben felturbózza a HGH termelést.

Az akcelerációs tréning ideális edzésmód erre a célra. A szupergyors rostok stimulálásával lökést adsz a HGH termelésnek, ami felgyorsítja az anyagcserét és a zsírégetést.

Power Plate és a zsírégetés

Power Plate és a zsírégetés

A viszcerális (hasi) zsírtömeget ma már egyértelműen összefüggésbe hozza a modern orvostudomány a szívbetegségekkel, magas vérnyomással, cukorbetegséggel. Ez a zsírréteg szerteágazó gyulladásokat okoz, és sok betegség kiváltója lehet. A helytelen táplálkozás mellett a fizikai inaktivitás is növelheti a mennyiségét.

Az akcelerációs tréninget hatékonynak találták a viszcerális zsírral folytatott harcban. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy az akcelerációs tréning hatása az általa kiváltott hormonális változásoknak köszönhető, különösen a megnövekedett HGH termelésnek. A növekedési hormon mérhetetlenül fontos az anyagcsere számára.

Pillanatnyilag több mint 200 tudományos tanulmány és publikáció foglalkozik az akcelerációs Tréning jótékony hatásaival. Számos tanulmány ezek közül rámutat, milyen hatékonyan eliminálja a vibrációs tréning a veszélyes viszcerális (hasi vagy abdominális) zsírszövetet:

Az Akcelerációs Tréning™ diétával kombinálva 2x több viszcerális zsírszövetet éget, mint ugyanaz a diéta a kimerítő kardio- vagy súlyzós edzéssel kombinálva. A viszcerális zsírtömeg a vibrációs csoportban 12 hónap múlva is az elért szinten maradt, míg a hagyományos edzős csoportban visszatért a kiinduló állapotba 12 hónap után.

Összegezve elmondható, hogy az akcelerációs tréningben hatalmas lehetőség rejlik, ami a hosszú távú testsúlycsökkenés elérését és fenntartását illeti, ezen felül a veszélyes viszcerális zsír felszámolásában segíthet.

A cellulitról folytatódik az írás, érdemes tovább olvasni. Katt a linkre:

Power Plate és a cellulit

Zsírégetés más megközelítésben: Guna biolifting

Bejelentkezés

  • Megosztás: