Healy – egészség – jó közérzet – energetikai egyensúly

SZERVEZETÜNKRE HATÓ KIHÍVÁSOK A XXI. SZÁZADBAN

Felgyorsult korban élünk. Túlhajszoltak vagyunk.
Nem egyszer stresszes, diszharmonikus a munkahelyünk, környezetünk.
Folyamatos elektorszmog hatás éri szervezetünket. Újabb és újabb vírusok jelennek meg (Ebola, SARS, Corona…).
Fekhelyünk geopatikus zónában lehet.
Gyakran egzisztenciális gondokkal küzdünk.
Emberi kapcsolataink feszültségterhesek, felszínessé válnak, megromlanak, csak mert a másik mást gondol.
Sokszor nincs időnk nyugodtan leülni ebédelni, csak kutyafuttában kapunk be valami „szemetet” – gondolok itt a feldolgozott, agyonadalékolt, agyoncukrozott ételekre, italokra.
Nem csoda, hogy szervezetünkben létfontosságú anyagokból hiány keletkezik, a mérgekből pedig többlet.
Ehhez hozzátesz a sokszor katasztrofális légszennyezettség különösen fűtésszezonban, és számos helyen a víz szennyezettsége.
Nehéz fémek, radioaktív anyagok, penészgomba nem egyszer kimutatható a szervezetben.
Mindezek a terhelő hatások egészségünket ássák alá. Ijesztőek az egészségügyi statisztikák annak ellenére, hogy az orvostudomány csúcstechnológiát alkalmaz és ikszedik generációs gyógyszerekkel gyógyít, sokszor sikerrel, ám gyakran sikertelenül.

MEGOLDÁS ENERGETIKAI SZINTEN: HEALY

Minden betegség legelőször energetikai szinten kezdődik. Mint ahogy egy épület is legelőször a tervező fejében születik meg, majd  láthatóvá válik a tervasztalon, azt követően materializálódik a maga fizikai valójában, ahová aztán alkalomadtán be is költözhetünk.
Rendkívül fontos tehát, hogy gondoskodjunk testünk energiamezejének, információs terének épségéről. Ezért hallatlanul értékes és fontos fejlesztés a „HEALY”.

Az egészséges sejt membránpotenciálja -70mV. Ha a sejt megbetegszik, ez a feszültség lecsökken. Gyulladásoknál -50, -40 mV, daganatos megbetegedés esetén akár -15 mV alá.
A „Healy” képes leszkennelni szervezetünk sejtjeit, elemezni azok energiaterét, és ahol rendellenes viselkedést, zavart talál sejt-szinten/energetikai szinten, képes azt valós időben helyreállítani. 
Mindezt mellékhatás-mentesen – a fizikai síkon is megnyilvánuló tünetektől kezdve (fájdalom-szindrómák, sérülések, gyulladások) a mentális emocionális rétegekig (alvászavarok, depresszió…)., vagy akár az energiaközpontok (csakrák) vagy akupunktúrás energiacsatornák, aura szintjén is, amikor a zavar még fizikai síkon nem észlelhető. Ezen felül képes generálni személyre szabott Bach-virágterápiás cseppet,
homeopátiás gyógyszert, harmonizálni a szervezet energiamezejét, auráját.

A HEALY orvostechnikai eszköz

A készülék 4 féle változatban rendelhető Németországból. Az árukkal arányosan egyre magasabb tudással, eszköztárral rendelkeznek természetesen.
Többen kérdezik ezért, melyik Healy készüléket érdemes megvásárolni.
A rövid válasz úgy szól, hogy bármelyiket – mindegyik nagyon jól használható.
„Miért érdemes azonban mégis a HEALY RESONANCE készüléket választani?”
 
A HEALY RESONANCE igazából a Healy legfontosabb fejlesztése, a termékválaszték legfelszereltebb, legnagyobb tudású, egyúttal legértékesebb tagja.
 
Egyedül a Healy Resonance képes valós idejű frekvenciaelemzésre és az energiamező pontos optimalizálására a 4 készülék közül.
 
A bioenergetikai mező frekvenciáinak elemzésére kvantumérzékelők szolgálnak.
Tartalmazza a Healy Holistic Health Plus több mint 120 programját, ezen felül az egyedülálló HEALY ANALÍZIS alkalmazást REZONANCIA– és AURA-modullal.
 
Ebből következik, hogy a Healy Resonance egyaránt képes:
–       AURA-ANALÍZISRE és
–       REZONANCIA-ANALÍIZISRE.
 
Fel tudja mérni a 7 csakra állapotát kvantumszenzora segítségével.
Az ANALÍZIS APPLIKÁCIÓ a Healy-vel együtt feltölti, kiegészíti, kijavítja a szervezet információs mezejét a hiányzó energiarezgésekkel, így biztosítja szervezetünk optimális energia-állapotát.
 
AURA-ANALÍZIS – a 7 csakra energiaeloszlását méri az energiamezőben, melyet az applikáció színes, vizuális ábrán jelenít meg. A három legalacsonyabb energiaszintű csakrát a készülék automatikusan kiválasztja – ezek azok, amelyek leginkább erősítésre szorulnak. A csakrák energiaközpontok, melyek közvetlen összeköttetésben állnak belső szervekkel, érzelmekkel, színekkel, hangokkal.
Ezeket az információkat a készülék szöveges formában is felkínálja. Figyelmesen olvassuk végig az ajánlásokat.
A kiválasztott, alacsonyabb energiaszintű csakrákat mélyebb analízisnek veti alá és optimalizálja.
A végeredmény: ERŐS ÉS STABIL AURA.
Az eredménylistán látható a kiinduló állapot és a kívánt, elérendő célállapot. A célállapot az információs mező optimalizálásával jön létre. Az optimalizációs információt a saját vagy a kliensünk/családtagunk energiamezejébe is tudjuk küldeni. (Akkor is ha távol van)
Az optimalizáció valós időben történik, miközben a készülék észleli, figyeli az elért eredményt. Az energiaátvitel azonnal befejeződik, amint elértük a kívánt állapotot. Nem jöhet létre téves vagy aránytalan stimuláció.

Ezzel elemezhetjük egy ember tényleges energetikai állapotát az energia mezőben; ezután elvégezhetjük az érzelmi háttér elemzését és ki tudjuk mutatni az optimalizálás megfelelő módjait. Az így kapott optimalizálási mintákat a Healy-vel, az emocionális blokkok kiegyensúlyozására különböző termékekre lehet átvinni (például víz..). Sok páciens és terapeuta ezt is használja a gyógyszerek adása mellett vagy helyett.
 
A Healy Resonance elő tud állítani
–       Bach virág-esszenciát
–       Homeopátiás gyógyszert
–       Ausztrál bozót-virág-esszenciát
–       alaszkai drágakő elixírt
–       I ching rezonanciát
–       Schüssler-só rezonanciát

 
Mindezt úgy készíti el, hogy a kvantum-szenzorral feltérképezi a szervezet állapotát és a hiányzó/gyógyító rezgéseket/energiát és elkészíti a gyógyító rezgést. A gyógyító frekvencia/rezgés/energia akár egy pohár vízre is átvihető úgy hogy a pohár vizet a készülékre helyezzük és megvárjuk, amíg a rezgést közvetítő program befejezi a dolgát.
Az így elkészített oldatot a szokásos módon – mint homeopátiás szert vagy Bach-virágterápiás esszenciát elkortyoljuk mondjuk reggel éhgyomorra –pótolva szervezetünk számára a hiányzó gyógyító információt. Homeopátiás szert D, C és LM potenciában készít.
 
Bach virág-esszenciák,
Ujjbegy-analízis alapján (mint amikor ujjlenyomatot készítünk…) a készülék kilistázza az 5 legrelevánsabb Bach-virágesszenciát, melyet szintén írásban is megkapunk. A lista relevancia szerint készül csökkenő sorrendben. Ennek megfelelően a legfelső Bach esszencia lesz a legfontosabb a kliens számára.
Az eredményt azonnal konvertálhatjuk gyógyító energiafolyam formájában az energiamezőnk számára vagy pedig gyógyító oldatot készíthetünk e fenti módon.
 
Arany ciklus rezonancia-analízis kiválasztja a leginkább alkalmas rezonanciát, melyet valós időben a készülék prezentál energiamező számára.
 
Mindent összevetve egyedülálló a személyes, nagyon pontos energia-optimalizálás terén, lenyűgöző teljesítmény ebben a méretben az egész család számára. Ebben a formában alkalmas gyermekek energia-mezejének optimalizálására is.

HEALY – A HOLISZTIKUS EGÉSZSÉG ESZKÖZE – AZ EGÉSZ CSALÁD SZÁMÁRA

HEALY-regisztrációs link: https://partner.healyworld.net/radosdoktor

Néhány video itt is:
https://vimeo.com/356195835
Felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.

Dr. Rados György – 06 20 413 1107

  • Megosztás: