FLOWIN és POWER PLATE VÁC

FLOWIN – fitness világújdonság. 

FLOWIN és a POWER PLATE – szenzációs páros!

Svédországból indult világhódító útjára a FLOWIN csúszómatrac, mely forradalmasítja az aerobic világát.

Flowin Power Plate Vác

Flowin Power Plate Vác

A FLOWIN csapata tudományos fejlesztések eredményeként létrehozott egy egyedülálló eszközt, amely optimalizált edzést tesz lehetővé, kizárólag a testet használva fel terhelésként. A FLOWIN súrlódásos tréning és edzéstechnika hatékonyan segít elérni a kívánt eredményt, legyen szó fogyásról, alakformálásról vagy az állóképesség fejlesztéséről. Az eszközt kortól és fizikumtól függetlenül bárki használhatja, nemcsak a sport területén, hanem nagy sikerrel alkalmazzák a gyógytorna és a rehabilitáció területén is.

Súdiónkban egyedülálló módon ötvözzük a FLOWIN-t és a POWER PLATE-et, a két – önállóan is nagyon hatékony edzésmódszert.

Az eredmény: FENOMENÁLIS!

A csúszólapok helyének változtatásával a terhelést az egyén képességeinek megfelelően tudjuk beállítani, ami lehetővé teszi az egyedi mozgásprogram kialakítását, kortól vagy erőnléti állapottól függetlenül.

A FLOWIN segítségével újraértelmezhetőek az eddig talajon végzett alakformáló gyakorlatok.

A FLOWIN ÉS POWER PLATE súlyok használata nélkül teszi lehetővé az izomerő fejlesztést.

Személyi edző segítségével végezhetünk biztonságos stabilizáló (gerinctorna) tréninget, végtag (perifériás) izomerősítést, neuromusculáris tréninget, zsírégetést vagy akár állóképességi edzést is. A FLOWIN a teljes izomlánc aktivizálásával elősegíti az egyensúly és a koordináció fejlesztését, és csökkenti a sérülések előfordulásának kockázatát. Javítja a testtartást, valamint erősebbé, gyorsabbá és kirobbanóvá tesz. Ezen felül a lap egy nagyszerű dinamikus nyújtó eszköznek is megfelel, és az izom rugalmasságának fejlesztését is lehetővé teszi az erőnlét edzés során.

A FLOWIN matrachoz 5 db csúszótányér tartozik, melyek a tenyér, a talp és a térd alá helyezhetőek, így ezek segítségével végtelen számú gyakorlatsor végezhető.

A FLOWIN és a POWER PLATE együttes előnyei:

• dinamikus kontrakciós tréning
• állóképességi edzés
• funkcionális izomerősítés
• súlycsökkentés a kívánt területekről
• a test feszességének növelése
• narancsbőr megszüntetése
• ízületkímélés
• poszturális (testtartás) stabilitás
• egyensúly és koordináció

(Forrás: stilusjogastudio.hu)