MAGUNKRÓL

Power Plate Fit & Beauty Stúdió Vác

A stúdiónk 2 darab Power Plate Pro7, egy Power Plate Pro5 High Performance, valamint 2 db LPG Endermolab prémium kategóriás test- és arckezelő gépekkel rendelkezik.

A Pro7 a Power Plate „zászlóshajója“, csúcsmodellje – legújabb generációs, legfejlettebb terméke, a Power Plate pro5 High Performanceaz élsportolók nagy kedvence – pedig Magyarországon egyedül nálunk elérhető!

LPG Endermolab top kategóriás gépeink világon piacvezető sejtstimulációs, természetes technológiát kínálnak igényes klienseinknek. Bővebb információt az LPG kezelésekről itt kaphatsz.

Az egyébként is  kiadós edzés intenzifikálása végett kiegészítésként stúdiónkban ingyen használható SPINNING KERÉKPÁR, TRX, FLOWIN, PILATES-eszközök, FITBALL, KETTLEBELL…

Rendelkezünk ezen kívül egy SLIM MANAGER N20 TESTANALIZÁTORRAL, mellyel számos paraméter mérhető az emberi testben.

Szakképzett edzőink:

Baczur Anikó

Baczur Anikó

Ancsi vagyok, a családias hangulatú Power Plate Stúdiók csapatának személyi edzője és okleveles LPG kezelője.

Kiskoromtól fogva végigkísért a mozgás, így alkalmam nyílt betekinteni különböző sportágak mozgásformáiba. Ezért is választottam a rekreációszervezés és egészségfejlesztést felsőfokú tanulmányaim témájának.

Úgy gondolom, hogy a sporton keresztül és annak hatására olyan értékeket tehetünk magunkévá, melyeket másként megszerezni szinte lehetetlen. Ugyanakkor ezen elvont fogalmak mellett az egyik legfontosabb jutalom és motivátor a SIKER, amelyet a Power Plate edzések során minden vendég az edzőkkel közösen tervezve, olykor “szenvedve”, egyúttal együtt nevetve, könnyedén érhet el.

Mindehhez elengedhetetlen az oldott, fesztelen hangulat, barátságos környezet, amelyben szégyenérzet és görcsös kényszer nélkül fejlődhetünk és dolgozhatunk céljainkért, melynek megteremtésén és megőrzésén a Stúdió stábja nap mint nap munkálkodik. Az egészség, a jobb teljesítőképesség, a vonzó külső és az önbizalom lehetősége mindenki számára megadatott, ezekhez szeretnénk hozzásegíteni mindenkit, aki betér hozzánk.


B
óna-Székely
Szilvia vagyok, edző, jóga tanár, masszőr, terepfutó

Hogyan kerültem a váci Power Plate csapatába?

Amikor a közelben tartottam futóedzéseimet, gyakran a stúdió előtt haladtam el, és arra gondoltam, egyszer el kell jönnöm kipróbálni, kiváló keresztedzés lesz a futásaim mellett. Ki gondolta volna,hogy nem is olyan sokára edzőként fogok itt dolgozni?Megfogalmazódott bennem az előző munkahelyemen, hogy váltanom kell, és szinte azonnal érkezett egy telefonos megkeresés. Ugye, mint tudjuk, nincsenek véletlenek. Már az első alkalommal éreztem, hogy itt a helyem. Nem sokat gondolkodtam. 18 évnyi klinikai fogászati higiénikus pályát hagytam el, hogy már csak a sporttal tudjak foglalkozni, ezen belül a Power Plate-tel.

Fitness Instructori végzettségem mellé Power Plate edzői oklevelet szereztem, és mivel mindig is motivált, hogy másoknak segítsek, hamarosan módom nyílt rá, hogy elvégezzem a “Post Natal” szülés utáni képzést is, avagy hogyan tudunk a Power Plate-tel segíteni a szülés utáni állapotok helyreállításában.

Magam is három csodás gyermeknek adtam életet, és akkoriban senki sem foglalkozott e témával, magam kezdtem visszaépíteni a testemet a korábbi állapotra. Nagyon jó lett volna, ha kaphattam volna szakértői segítséget. Így lettem elkötelezett híve a nők támogatásának, szülés utáni rehabilitációjának. Kérlek, ne félj, és ne aggódj, ha kisbabád van! Merj segítséget kérni, merj magaddal is foglalkozni! A Power Plate szülés utáni tréning mindössze 30 percet vesz igénybe, így anyukaként is könnyebben beillesztheted a napodba. Boldog, kiegyensúlyozott anyuka = boldog család!  

Én valójában az első gyermekem érkezése után kezdtemrendszeresen sportolni, több állomáson át, tudatosan formálódni,kiterjesztve a táplálkozásra is. Büszkén mondhatom, hogy már 14 éve vagyok vegetáriánus. És hogy a sport/húsmentes táplálkozás hogyan fér össze – ezt sokan kérdezik. Számomra kiválóan, pedig a hosszú terepfutások sokat kivesznek az emberből.

Több évtizedes egészségügyi tapasztalattal mindennek utána nézek. A mozgás és a helyes táplálkozás kéz a kézben jár. Talán az egyik legfontosabb, hogy mindannyian mások vagyunk, ezért mindenkinek  más a megfelelő, ez mind a táplálkozásra, mind a mozgásra értendő. Ezen elvek alapján dolgozunk a váci Power Plate stúdióban, hogy Te a számodra legmegfelelőbbet kaphasd!

A Power Plate egy kiváló lehetőség, ha nincs elegendő időd, szeretnél szakmai segítséget kapni, ha teljeskörű testedzésre vágysz, legyen szó fogyásról, erősítésről, szülés utáni tréningről, vagy csak általános fittségről. Lehetsz akár kezdő, akár hobbi-, vagy profi sportoló, szeretettel várunk Téged is!

Remélem találkozunk!


Soós Balázs
vagyok a Váci Power Plate Stúdió személyi edzője, emellett a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem kézilabda edző szak hallgatója.

Egészen kiskoromtól kezdve a sport megszállottja vagyok, így nem volt kérdés, hogy a tanulmányaimat is a sport világában szeretném folytatni. A kézilabda 12 éve szerves része az életemnek, jelenleg is versenyszerűen űzöm.
Sok sportágban volt szerencsém kipróbálni magam, illetve az érdeklődési köröm is messzire tekint és nyitott vagyok az innovatív dolgokra. Így ismerkedtem meg a Power Plate edzésforma rejtelmeivel, amiről számos pozitív élményt, beszámolót és sikertörténetet hallottam. Ez a modern technológia széles körökben mozog, hiszen már az otthoni edzéstől kezdve, egészen az élsportolók edzésprogramjaiba beépítve is megtalálható.
Ha kedvet kaptál egy hatékony, jó hangulatú, gyors és eredményes, ám mégis fárasztó korszerű sportoláshoz, keresd bátran a Váci Power Plate Stúdiót, ahová várunk szeretettel és személyre szabottan segítünk Neked elérni céljaidat.


Rados Eszter Anna
vagyok, a stúdió menedzsere, Power Plate Mesteredzője és okleveles LPG kezelője .

Rados Eszter Anna

Rados Eszter Anna

Köszönöm, hogy megtisztelsz az érdeklődéseddel, és rólunk olvasol.

„A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.”
Muhammad Ali

Ezzel az idézettel szeretném már most elültetni Benned a reményt, és felmutatni egy lehetőséget, egy járható utat, ami a Te célodhoz is elvezet!

Gyermekkorom óta az egészséges életmód híve vagyok. A sport és a tudatos táplálkozás a mindennapjaim szerves részévé vált. Én is megtettem az utat, mire azzá váltam, akit szívesen látok vissza a tükörből, éppen ezért átérzem a kezdeti nehézséget! Soha nem adtam fel, mindig az járt a fejemben, hogy nem léphetek ki, nem adhatom fel, ezt magamért teszem! Ha kilépek, vesztes maradok, én pedig nyerni jöttem, legyőzni a lustaságot, a kifogásokat! Örömmel jelentem ki: nyertem!
Mielőtt letettem a voksomat a Power Plate edzésmódszerre, azelőtt sokféle mozgásformát kipróbáltam, magamat vetettem teszt alá.

Mi volt ezzel a célom? Szerettem volna egy olyan stúdiót létrehozni, ahol olyan mozgásformát kínálhatunk a Vendégeinknek, ami sokoldalú (lásd Power Plate jótékony hatásai az egészségre), eredményes és minőségi!
Mikor először találkoztam a Power Plate-tel, kíváncsi voltam, mit tud ez a gép, miben rejlik a „power”, azaz az ereje.
A tesztelt módszerek között a Power Plate is helyet kapott, és meg kell, hogy mondjam, meglepődöttségem egyre nőtt, ahogy hétről-hétre újabb és újabb pozitív változásokat fedeztem fel magamon.

Ekkor döntöttem el, hogy ez az a mozgásforma, amit szeretnék elhozni a környékbelieknek is. Azoknak, akik csalódottak, és nem tudják kihez forduljanak. Azoknak, akik már szintén sokféle mozgásformán túl vannak, azoknak, akik eddig még nem sportoltak, de mostantól szeretnének fittebbé válni. Azoknak, akik tónusosabb izomzatra vágynak, azoknak, akik keresik az újabb kihívásokat és legfőképpen azoknak, akiknek iránymutatásra, motivációra, segítségre van szükségük!

Az egészség nem csupán egy pillanatnyi állapot, hanem egy folyamat, mely a külsőnkön éppúgy meglátszik, mint belül! Elgondolkodtál már azon, hogy mi az, amit egy életen át birtokolsz? Lehet bármilyen tárgyiasult értéked, azokat bármikor elvesztheted. Ami a Tiéd, az a tested! A lelked! A tested a saját „házad, lakhelyed”, lelked , amely rendszeres foglalkozást, ápolást, törődést, odafigyelést igényel!
Ne hanyagold el magadat, a testedet, az egészségedet, leld meg az örömöd a mozgásban, abban, hogy napról-napra egyre jobban nézel ki, egyre jobb az állóképességed, egyre egészségesebb vagy, egyre több az energiád, egyre több az önbizalmad és egyre boldogabb vagy! Miért élnéd le az életed egy olyan testben, ami miatt gátlásaid vannak, mikor élhetnél egy olyanban, amire igazán büszke lehetsz?

A döntés a Tiéd! Erőt kívánok a kezdőknek, hitet, motivációt és kitartást az úton haladóknak, és elismerésem a győzteseknek!

Végzettségek:

 • Fitness Instructor
 • Power Plate Master Trainer
 • Power Plate SGT Trainer
 • Power Plate – Basic
 • Power Plate – Basic (IWI akkreditált)
 • Power Plate – Fundamentals
 • Power Plate – Power Slim
 • Power Plate Haladó Level I – David Howatson nemzetközi mestertréner vezetésével
 • Burell Education – Women’s Wellness And Whole Body Vibration Workshop
 • LPG – Endermologie – Cellu M6 keymodule
 • LPG Endermologie – Endermolab
 • Bachelor in Fashion Studies – Fashion Management

Szemán Gábor

Szemán Gábor

Gábor vagyok a váci stúdió Power Plate Mesteredzője.

Sportpályafutásom egészen kicsi koromig nyúlik vissza. Én is úszással kezdtem a sport karrieremet. 1998-ban a családi hagyományokat őrizve vízre szálltam egy kenuban a váci Duna parton. A válogatottságig lapátoltam magam és 2005-ben szegeden sikerült egy világbajnoki arany és bronzérmet szereznem, 2009ben pedig a tajvani sárkányhajóvilágjátékokon pedig két ezüstérmet. Több, mint 10 év élsport után másfelé kanyarodott az életem, de a sport mindig is szerves részét képezte. Számos kerékpár és futóverseny teljesítettem. 

Kenusként mindig is hosszú kőkemény munkaórák vártak rám. Így tudom mit jelent küzdeni, hogy a testünket a végsőkig hajtsuk hosszú perceken vagy akár órákon keresztül legyőzve önmagunkatLassan 4 éve besétáltam a váci Power Platestúdióba ahol más megvilágításba kerültek a dolgok. A Power Plate által 30 perc alatt olyan terhelést kaptam, mint egy másfél órás köredzés alatt. Totális sokk és rengeteg kérdés. Hogyan működik? Miért így működik? A rabja lettem és elkezdtem képezni magam. Edzői képesítések mellett idén elvégeztem a Power Plate mesteredzői képzését is. 

Látom, hogy az embereknek egyre nagyobb szüksége van a segítségre. Szeretném átadni mindazt a tudást, amit eddig megszereztem mind az élsportból és Power Plateképzésein keresztül. Megfelelő szaktudással a világ egyik legjobb fitnesz eszközének a segítségével és egy olyan profin felszerelt stúdióban, mint a váci Power Plate Te is elérheted azt, amiről álmodsz. DE ehhez Neked kell meghozni a döntést! 

Sok szeretettel várlak privát 1 órás edzéseimre.

Bejelentkezni a 06 30 239 5306-os telefonszámon tudsz.

Egyik kedvenc idézetem motiváció gyanánt:

“Ha csak olyat csinálsz, amit tudsz, sose leszel több annál, ami most vagy.”

Veres Tünde

Tünde vagyok a váci Power Plate Stúdió csapatának okleveles LPG kezelője.
Gyermekkorom óta a mozgás része az életemnek, 30 évig versenyszerűen kézilabdáztam, majd 3 évig squasholtam, egészen kisgyermekként atletizáltam és még fociztam is, ami akkoriban furcsának számított, hogy egy lány focizni szeretne. A stúdióba szinte a kezdetek óta jártam és még járok edzeni, mert fontosnak tartom a rendszeres mozgást, legyen az bármilyen formában. De meg kell említsem, hogy a PowerPlate-tel értem el olyan fizikális és bátran állíthatom, hogy szellemi változást, amit a hosszú sport pályafutásom alatt addig nem sikerült.
A stúdióban edzés előtt és után mindig azt láttam, hogy az LPG kezelésre várók kitartóan és türelmesen ülnek az élénk piros, kényelmes, bőr kanapén és várják, hogy sorra kerüljenek. Az elején szkeptikus voltam a kezeléssel kapcsolatban. Azonban a kezelésre váró sok vendég felkeltette az érdeklődésem, így hát “a puding próbája az evés” címszó alatt az arckezelés mellett döntöttem, alá vetem magam. A változás olyannyira megdöbbentő volt, természetesen pozitív irányban, hogy egyből tudtam, nekem ez kell! És jött az ötlet, ezt a kezelést mindenkivel meg kell ismertetnem, legyen az test vagy éppen arckezelés. Sőt meg is kell tanulnom. A mindennapi rohanó világban szeretnék valami pozitív dolgot adni a szépülni vágyó embereknek, hogy lássák mindig van előre és remény a testi, lelki fejlődésre. Anna partner volt az érdeklődésem tárgyában, leszervezte a taníttatásom. A képzés elvégzése után okleveles kezelő lettem. Azóta is motivál a sok elégedett vendég büszkén mosolygós arca, látom rajtuk “ezt is elértem, jöjjenek az újabb kihívások”! Szuper, hogy megismertethetem az LPG kezelés természetes jótékony hatásait.

Réczi Lili

Réczi Lili

Réczi Lili vagyok a váci Power Plate Stúdió csapatának legújabb okleveles LPG testkezelője.
A sport gyerekkorom óta nagy szerepet játszik az életemben. Kislányként 2 évig atletizáltam, úsztam, kipróbáltam a zumbázt, 3 évig fallabdáztam, majd 8 évig kézilabdáztam, de amit mai napig űzök, igaz csak hobbyszerűen, az a lovaglás. Természetesen kipróbáltam a Power Plate edzéseket is. Hihetetlenül szuper jó dolog. Szüleim, talán a sport iránti szeretetükből adódóan, mindig támogattak, ha valami újat szerettem volna kipróbálni, bármilyen sportágról legyen is szó. Az LPG- vel akkor találkoztam először, amikor Power Plate edzésre jöttem. Elsőre felkeltette az érdeklődésem a masszázstechnika és a mechanika, hogyan is működik ez az egész. Persze akkoriban -mert még diák voltam- nem gondoltam volna, hogy valaha egyszer én is testkezelő leszek. Majd érettségi után adódott egy kiváló lehetőség, hogy részese legyek ennek a szuper kezelésnek. A stúdióban épp ember hiány volt testkezelőkből, hisz annyi vendég szeretne szépülni, feszesedni és egyszerűen csak relaxálni, hogy szükség volt még egy kollégára. Rögvest éltem is a lehetőséggel. Anna nagyon kedves és barátságos volt, elmagyarázta milyen képzésre lenne szükségem, hogy én magam is testkezelő legyek. Így az első adandó alkalmat kihasználva elvégeztem a képzést. Azóta megállás nélkül segítem a vendégeket céljaik elérése érdekében. Örülök, hogy ennek a szuper teamnek a részese lehetek és a tudásom legjavát, szívvel lélekkel megmutathatom.

A Power Plate váci stúdiójának orvosszakmai vezetője és tanácsadója:

Dr. Rados György – holisztikus orvos, NLP mester.

„Lehet, hogy az orvos, aki az ember halandó porhüvelyét vizsgálja, lelki képességek dolgában bizonyos mértékig elcsenevészedik. Túlságosan anyagiassá válik a gondolkozása, és annyira elmerül a csodálatos szerkezet bonyodalmaiban – amely látszólag megmagyarázza az élet minden titkát –, hogy a lét másik értelmét nem is látja.”

Nathaniel Hawthorne

Dr. Rados György

Dr. Rados György

Orvos vagyok – lassan 40 éve praktizálok. A holisztikus orvoslás áll hozzám igazán közel, mert hitem szerint mélyreható, gyökeres változás, gyógyulás leginkább úgy érhető el, ha a beteggel való munkában a gyógyító figyelembe veszi a beteg értelmi, érzelmi, fizikai és szociális állapotát is – szokásaival, félelmeivel, lelki traumáival, alkati vonásaival, minden nyűgével-bajával együtt.

A betegségek pszichés hátterének jelentősége mindig is jelen volt a nagy gyógyítók világképében.

Az emberben a testi, lelki és szellemi tényezők szoros egységben és kölcsönhatásban működnek együtt. Nem képzelhető el egyik változása anélkül, hogy ne hatna ki a másik két tényezőre. Ezek dinamikus interakciója zajlik, a folyamatok mind szomato-pszichés, mind pedig pszicho-szomatikus irányba szerveződhetnek.

Az ember személyiségtípusa, szerzett minták, valamint elért szellemi nívója szerint reagál a környezeti és a belső pszichés hatásokra.

A komplex emberkép szerint alapvetően minden betegség pszichoszomatikus jellegű, mindazonáltal léteznek olyan betegségek, melyek erőteljesebben pszichés eredetűek, ezért azokat nevezik köznapi értelemben pszichoszomatikus betegségeknek.

Az egészségmegőrzés legjobb, legkifizetődőbb módja a megelőzés. Sokan gondolják azonban, hogy nincs szükségük semmire, senkire – eddig is éltek egészségben és ez így lesz az idők végezetéig.

A modern korban azonban táplálékaink devalválódtak. Pszichés terheltségünkkel, környezeti ártalmakkal, táplálkozási szokásaink egyoldalúságával együtt ez előbb-utóbb hiányállapotokhoz, dekompenzálódáshoz vezet és a rendszer váratlanul összeomlik.

Ez azonban durván megbosszulhatja magát: a hiány egyszercsak dekompenzálódik, a betegség váratlanul nagyot sújthat.

A teljesség igénye nélkül kiemelnék 7 területet, ami mérgez bennünket fizikailag, érzelmileg, lelkileg – ezáltal a test és lélek betegségeinek melegágya:
1. Nehézfémek – a sejtek oxidatív károsodását okozzák: higany, ólom, kadmium, arzén, ón, stb.
2. A “környezetben tartósan megmaradó szerves szennyező anyagok” (2001-ben elfogadott Stockholmi Egyezmény foglalkozik a témával)
3. Kórokozók. Baktériumok, vírusok, mikoplazmák, gombák. Zömében az első két toxicitás a feltétele, hogy megtelepedjenek a szervezetben
4. Technológia. Mikrohullámú sütő, elektroszmog…
5. Érzelmi, pszichológiai mérgezés – a mód, ahogyan kezeljük konfliktusainkat
6. Táplálék. Nemcsak az amit megeszünk, hanem amit teszünk a táplálékunkkal…
7. Spirituális toxicitás
Nagyon sokan pánikban keresnek meg gyógyíthatatlannak mondott diagnózisokkal, holott ezen betegségek zöme elkerülhető, megelőzhető lenne megfontolt, jól megcélzott egy-egy kiegészítővel, sokszor jó szóval. A klasszikus krónikus betegségek gyógykezelése sokszor súlyos anyagi csapást jelent a betegnek és családjának.

A hozzám fordulóknak ehhez igyekszem támpontokat adni.

Cél: az optimális egészségi állapot elérése és fenntartása.

Amikor úgy döntöttünk, hogy a Power Plate-et meghonosítjuk Vácott, a gyógyászati szempontok nálunk elsődlegesek voltak – hiszen óriási gyógyító potenciál is rejlik a módszerben. Mindemellett kiváló teljesítménynövelő módszer élsportolók számára, alakformáló lehetőség azoknak, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, hiszen a Power Plate zsírégető, fogyasztó és cellulitkezelő is egyben.

Így fonódik össze az egészség és a szépség.

Ajánlom mindenki figyelmébe.

Az általam alkalmazott gyógymódok – ALTERNATÍV ORVOSI TERÁPIÁK:

 • RECALL HEALING – a betegségek érzelmi, mentális hátterének feltérképezése
 • KLASSZIKUS HOMEOPÁTIA
 • HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSLÁS – Akupunktúra, lézer-akupunktúra, Szoftlézer-terápia,
 • MANUÁLIS MEDICINA – gerinc- és ízületi terápia
 • NLP – Neurolingvisztikus programozás
 • ORVOSI ASZTROLÓGIA
 • BEMER TERÁPIA – BEMER SZAKTANÁCSADÓ ÉS FORGALMAZÓ
 • GUNA – BIOTERÁPIA fájdalmas mozgásszervi betegségek természetes gyógymódja
 • GUNA – BIOLIFTING – esztétikai orvoslás. (ANTI-AGING-kezelések)
 • GUNA – LOW DOSE MEDICINE – Fiziológiás Regulációs Terápia.

További információk a Doktor Úrhoz: https://radosdoktor.hu/

Bejelentkezés

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás