Blog

Hogyan érd el a célod?

Hogyan érd el a célodat?

Nagyon fontos ezt a kérdést átbeszélni, hiszen kulcsfontosságú ahhoz, hogy sikeres legyél.

A siker több tényezős: függ a megfelelő étkezéstől, a rendszeres testmozgástól, függ az életmódodtól is, és leginkább a Te hozzáállásodtól.

Az élet bármely területére igaz ez, hogy a sikerhez vezető út lemondásokkal és kemény munkával jár, és mindehhez IDŐRE van szükség.

Sajnos, sokan azt gondolják, hogy 1-2 hónap alatt fitnesz modellekké válnak, de el kell keserítenünk, ez nem így működik.
A testednek időre van szüksége a változásra, ha mindent jól csinálsz, ez a változás folyamatos lesz egy egészséges tempóban, de ne várj el magadtól irreális eredményeket.
Az sem mindegy, honnan indulsz.

Mikor eldöntöd, hogy változtatni szeretnél, mert egy egészségesebb életet szeretnél élni, formálni, alakítani szeretnél a testeden, akkor már elindultál az úton.
Az elhatározás az első lépés.
A time menedzsment után a tettek mezejére kell lépned: indulhat a testmozgás, amit az étkezésed megreformálásával kell támogatnod.
Nagyon fontos tudnod: a megfelelő étkezés 70%-ban befolyásolja az eredményességed!
Ne várj csodát, ha ebben nem tudsz kompromisszumot kötni!

Sokan azt hiszik, hogy egy önsanyargató diétába kell kezdeni ahhoz, hogy eredményes legyél, és ez már kedvét is szegi az embernek.
Pedig ennek nem így kéne lennie! Nincs szó éhezésről, növények rágcsálásáról, hanem szakember segítségével kell a személyre szabott programod kialakítani, összeállítani.

Nálunk az étkezésedben is útmutatást, segítséget kapsz, ez teljesen rád szabott, és nem egy általános diétáról van szó.

Képzelj el egy olyan életet, ahol nem csak a tükörben látod az eredményeket, de sokkal jobban is érzed magad, több energiád van, nem puffadsz, nincsenek gyomorégési problémáid, jobb az anyagcseréd, szebb a bőröd, egészségesebb vagy.
Ugye, milyen jól hangzik?

Nehéz elindulni, tudjuk. De megéri!

Ha úgy döntesz, elindulsz az úton, legyél kitartó, alázatos a testeddel, szervezeteddel, képességeiddel szemben, tegyél meg mindent azért, hogy az álmod megvalósulhasson.

Mi a Te álmodért dolgozunk.
Személyre szabott edzésprogramot állítunk össze, étkezési és életvezetési tanácsot adunk, minden edzésed szakképzett edző vezetésével zajlik, hogy a számodra leghatékonyabb programot kaphasd.

Ha úgy érzed, szükséged van segítségre, iránymutatásra, szeretettel várunk Téged is egy ingyenes Power Plate próbaedzésre, ahol megtapasztalhatod az edzésmódszert, felteheted a kérdéseidet.

Bejelentkezés a stúdiónkba: 06 20 233 8356

Szeretettel várunk!

 

  • Megosztás: