Blog

Hogyan értem el a célomat a Power Plate-tel?

Kis-Prumik Brigitta, Vác: „Az én történetem 2,5 fél éve kezdődött, amikor bementem a stúdióba egy szórólapért. Sok mindent kipróbáltam már korábban és kíváncsi voltam, hogy napi fél óra a Power Plate-en tényleg felér-e egy 1,5 órás edzéssel.
Ma már biztosan állíthatom, hogy igen! A váci stúdió edzői megtanítottak arra hogyan lépjem át a komfort zónámat hétről hétre és hogy a jó kinézet nem arról szól, hogy 2 számmal kisebb nadrágot tudok felvenni (persze ez is nagyon jó érzés, pláne, hogy ezt az eredményt 5 hónap alatt értem el), hanem, hogy az egészség a legfontosabb és az edzést megfelelő étkezéssel kombinálva bármit elérhetsz.
Számomra ma már ez egy életmód, amiben hiszek és amit szeretek és habár az élet egy másik országba sodor, a mozgás és egészséges étkezés mindig is az életem szerves része marad.
Ha eddig haboztál, hogy változtass, hogy tegyél az egészségedért, ne várj tovább!
Köszönöm a váci Power Plate csapatának az elmúlt 2,5 fél évet és további sok sikert kívánok Nektek!”

 

Veress Tünde, Vác: „Kedves Anna😃 azért küldöm el neked ezt a fotót hogy megköszönjem nektek a képen szembetűnően feltűnő változásokat 👍 osztatlan sikereket értem el, láthatóan az izomtónusom láttán mindenki elmenekült félelemmel ittasan így mienk lehetett az egész part 😂 minden viccet félre téve, köszönöm hogy részese lehetek a Power Plate adta változásnak. 😊 nyaralásból visszatérve terv adott, megfelelő táplálkozással (természetesen amit ti tanácsoltok) szeretném jobban tökéletesíteni a kitűzött célt, még egyszer köszönöm 😊👍

 

Molnár Mária, Borsosberény: XXL-ről L-es méret 1 hónap 3 hét alatt!
Marcsinak nem egész 2 hónap alatt sikerült megszabadulnia 2 ruhamérettől heti 3×30 perc Power Plate-tel és a megfelelő étrenddel.

 

Kosztyán Márti, Vác: „2 kicsi gyermek mellett,szinte szabad idő nélkül ,álmomban sem gondoltam volna,hogy ilyen hatékony edzésmódszert találok!Viszonylag rövid idő alatt,látványos eredményt értem el,és nem utolsó sorban sokkal jobb lett a közérzetem a rendszeres,intenzív mozgástól!Heti 3 alkalom,2,5 hónap,1,5 ruhaméret(minuszban☝🏻😆)!Csak ajánlani tudom minden kisgyerekes anyukának ,akik szintèn időhiányban szenvednek és szeretnék visszakapni a régi formájukat,meg újra felkapni a régi farmert,ami ott figyelt már egy ideje a szekrényben!;)”

 

Szemán Gábor, Vác: -17 kg 4 hónap alatt…
Szemán Gábor heti 3×30 perc Power Plate-tel és a stúdiónk orvos szaktanácsadójának étkezési javaslatait követve érte el ezt az eredményt!
„Sziasztok!Tőlem a sport nem állt és jelenleg sem áll távol. Több mint tíz évig kenuztam versenyszerűen,mountain bike versenyeken indultam, jégkorongoztam. Sajnos sportsérülések miatt nem kevés súlyfelesleggel gyarapodtam. Tudtam, hogy kemény munkával és rengeteg időráfordítással fogom tudni visszanyerni a formámat. Sajnos évekig nem sikerült! Viszont közel három hónap alatt a Power Plate edzésmódszerrel zsírégető, állóképességi és izomépítő edzéseket végezve sikerült újra átformálnom a testemet és kezdem visszanyerni a régi formámat! Bátran ajánlom mindenkinek akik rövid idő alatt robbanásszerű fejlődést akarnak elérni.”

 

Gaál Ancsi, Vác: „Kisgyermekes anyukaként az idő kiemelten fontos szerepet játszik az életemben, ezért olyan mozgásformát kerestem, amely alkalmas a test teljes átmozgatására és emellett az idő-hatékonyság aránya is megfelelő. Külön kiemelendő a profi, segítőkész személyzet és az egyénre szabott edzésrend. A Power Plate edzés tökéletes eszközként bizonyul szülés előtti formám visszanyeréséhez. Fiatalabb és idősebb korosztálynak egyaránt csak ajánlani tudom. Szép napot! Ancsi”

 

Csók Szidónia, Diósjenő: „Egy nagyon hatékony edzésmódszer.A lányom jár (9 éves)már egy hónapja.A lábával van gond,meg is kellett volna műtsék,de ezzel a módszerrel látványos eredményt ért el.Messze még a teljes gyógyulás de a műtétet megússzuk.Köszönet Dr.Rados Györgynek aki ajánlotta,és köszönet a két személyi edzőnek „Gábor bácsinak” és „Ancsa néninek”akik mindent megtesznek a gyerekért Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

 

Szeretnéd, ha a következő sikertörténet a Tiéd lenne?

Gyere el hozzánk egy INGYENES próbaedzésre, tapasztald meg, hogy milyen egy igazán izzasztó, 30 perces!!! Power Plate edzés!

Bejelentkezni a 06 20 233 8356-os telefonszámunkon tudsz. Ha nem szeretnél egyedül jönni, hozd el a párodat, barátodat, barátnődet, és legyen ez a fél óra egy közös program!

Mit hozz magaddal az órára? Mindössze edző ruhára és cipőre lesz szükséged és természetesen saját magadra! 😉

Várunk szeretettel!

  • Megosztás: