Blog

Hogyan kezdj neki a Power Plate edzésnek?

Hogyan néz ki a Power Plate program?

Mint minden, az életmódváltás is az elhatározással kezdődik. Amikor eljutottál oda, hogy tényleg megtedd az első lépést, akkor már elindultál az átalakulás útján.

Ezután következik az időpontkérés, melyet a stúdiónk telefonszámán (06 20 233 8356) egyeztethetsz. Az első edzés nálunk INGYENES, így kötelezettségmentesen kipróbálhatod!

Az első edzés a következő képpen zajlik: egy rövid regisztráció után az edző kérdéseket tesz fel Neked, hogy jobban megismerjen, mi a célod, mit sportoltál ezidáig, van-e bármi egészségügyi problémád, stb.

Ezután ismerteti Veled az edzés menetét, hogy fog zajlani a fél óra. Az első alkalom egy felmérő edzésnek felel meg, ahol az edző képet kap, mik a gyengeségek, erősségek, honnan indulunk el. Az edzés végén összegezzük az elvégzett munkát, és amennyiben tetszett Neked az edzésforma, a következő alkalomtól kedzve már a rád szabott programot kezdjük el.

Érdemes előre átgondolnod, milyen időpontok a legideálisabban Neked, és ezeket 1-2 hétre lefixálni. Ez nem csak motiválni fog Téged, hogy tudod, van időpontod, hanem kényelmes is, hiszen jól bele tudod illeszteni a mindennapjaidba, így jó az időd kihasználtsága is.

A rendszeresség az egyik kulcsfontosságú dolog, mint mindenben, így a heti 3×30 perces Power Plate edzést javasoljuk a hatékonyság érdekében betartani.

Minden hónapban lemérünk Téged centivel, mennyit változtál, ezt dokumentáljuk, így Te is látni fogod, milyen jól haladsz. Szoktunk javasolni az első alkalommal egy testösszetétel mérést is, amivel bővebb képet kaphatunk az aktuális állapotról, majd ezt 3-4 hónap eltelte után összehasonlítjuk egy újabb méréssel. Erről bővebben itt olvashatsz…

A stúdiónk szakmai gárdáját erősíti az orvos szaktanácsadónk, Dr. Rados György, akihez bátran fordulhatsz egészsegügyi problémáddal, vagy ha szeretnél személyre szabott étkezési tanácsokat kérni. Csapatunk tagjairól bővebben itt olvashatsz…

Az út mindig az elő lépéssel kezdődik! Ha elhatároztad magad, és szeretnél változtatni, mi segítünk!

Várunk szeretettel!

  • Megosztás: