Blog

LPG – a hatékony alakformálás

• Olyan módszert keresel, ami 💥HATÉKONY?
• Fontos számodra, hogy 🌱TERMÉSZETES legyen, vegyi anyagoktól, tűtől-vágástól mentes?
• Megszabadulnál a ⛔️NARANCSBŐRTŐL?
• Problémát okoz az 💧ÖDÉMÁSODÁS?
• Mit meg nem adnál, ha 〰️FESZESEBB lenne a BŐRÖD?
• Fájdalommentes, 😌KELLEMES módszert választanál?

Ismerd meg az LPG testkezeléseket, ahol 35 vagy 45 perces kezeléseink alatt fókuszálunk a:

🤍ZSÍRBONTÁSRA – “Mindössze egy kezeléssel az endermologie® stimulálja a fogyásért felelős sejteket (adipocitákat), újraaktiválja a zsír természetes bontását, még azt is, amely makacsul ellenáll a diétának és mozgásnak (+70%). Ezzel egy időben a kezelőfej mechanikus hatása feszesíti a bőrt, visszaadja feszességét, tónusosságát.” (LPG Hungary)

🤍CELLULITKEZELÉSRE – “Az endermologie® a bőrt és a zsírszövetet stimulálja, puhítja, és teszi kevésbé rostossá. Ezzel párhuzamosan ez a stimuláció segíti a zsírbontást, a vérkeringés és a nyirokkeringés élénkítését.

Eközben a kezelőfej mechanikus hatása stimulálja a természetes zsírbontást és feszesíti a bőrt, hogy visszaadja feszességét és sima, gödröcskéktől mentes felszínét.” (LPG Hungary)

🤍BŐRFESZESÍTÉSRE – “Az endermologie® gyengéden stimulálja a bőrt, felébreszti a fiatalításért felelős sejteket: a fibroblasztokat. Aktiválás után ezek a sejtek ismét termelik a kollagént, a hialuronsavat és az elasztint, természetesen, belülről visszaadva az irha tömörségét.” (LPG Hungary)

🤍ÖDÉMÁSODÁS/VÍZVISSZATARTÁS KEZELÉSÉRE – “Az endermologie® segít aktiválni a test méregtelenítő funkciót, illetve a keringést is támogatja (x3*), és közben enyhíti a vízvisszatartás tüneteit.” (LPG Hungary)

Szeretnél Te is egy relaxáló kezelés keretén belül eredményeket elérni?

Kérj időpontot a 📲06 20 233 8356-os telefonszámunkon!

  • Megosztás: