Blog

LPG x Power Plate sikersztorik

Először is szeretném megköszönni Mindenkinek a bizalmát, hogy minket választott.

Nagy örömmel tölt el, hogy kivétel nélkül csodás sikersztorik születnek a stúdiónkban. Hiszem azt, hogy ha valamit az ember tényleg akar, hisz benne és meg is teszi ezért a kellő lépéseket, akkor az valóra fog válni.

A Power Plate edzésekkel 30 perc alatt olyan intenzitást érhetsz el, mintha 1-1,5 órát edzenél hagyományos módon. Nem csak hogy időt spórolhatsz, hanem az izommunkát is a maximálisra fokozhatod: a Power Plate-nek köszönhetően az izmok 98%-a dolgozik, míg hagyományos úton kb. a 60%-a.

Az LPG testkezeléseket csak “csodakezeléseknek” hívjuk, ugyanis az eredmények lehengerlőek!

A módszer eg teljesen természetes, vegyi anyagoktól mentes, nincs vágás, nincs szúrás, nincs fájdalom!  Ez egy gépi masszázs, mely a szöveteket dolgozza meg. Miközben a vákuum enyhén megemeli a kezelt szöveteket, a forgó hengerek finoman masszírozzák a bőrfelületet. A kezelés minden esetben testre szabott és egyéni, ugyanis a hengerek forgási iránya és sebessége a kezelt bőr adottságainak és a kezelés céljának megfelelően szabályozható.

A Power Plate edzésekkel és LPG testkezelésekkel csodás eredmények születnek, ezekből szeretnék néhányat Nektek is megmutatni: (a képekre kattintva tudjátok nagyítani)

Te is kedvet kaptál a változtatáshoz? Jelentkezz be hozzánk a 06 20 233 8356 -os telefonszámunkon!

Szeretettel várunk Téged is!❤️

0-6-12 LPG kezelés után

0-6-12 LPG kezelés után

0-6 LPG kezelés után

0-6-12 LPG kezelés után

0-6-12 LPG kezelés után

  • Megosztás: