Blog

Új év, új célok, új sikerek!

Kedves Látogató!

Boldog új esztendőt kívánunk!

Te is tettél fogadalmakat az új év alkalmával? A legtöbbünknek szerepel a vágyai között egy új életmód,  és ehhez kapcsolódóan megfogalmazódik a test formálása is. Sajnos, a mai rohanó világban egyre kevesebb „énidőnk” marad a sok teendő közepette, ezért is elég gyakori, hogy az új év kezdetével a fogyás, alakformálás, egészséges étkezés, rendszeres testmozgás mint célok, előkerülnek.

Az idő az egyik legfontosabb tényezővé vált, jó lenne, ha lenne még pár plusz óra a 24-en felül, de az nincs. A testmozgásra általában 1-1,5 órát szánnod kell egy héten 3-4 alkalommal, ha szeretnél eredményes lenni. Erre nem mindenkinek van ideje…

A mi módszerünk, a Power Plate edzések remek lehetőséget kínálnak azoknak az embereknek, akik mindig rohanásban vannak, és nem fér bele a napirendjükbe az 1-1,5 óra edzés.

A Power Plate-nek köszönhetően 30 percben edzhetsz olyan hatékonysággal, amit az 1-1,5 óra hagyományos edzés nyújtana Neked. Jól hangzik, igaz?

De hogyan is történik mindez?

A Power Plate a vibrációs edzőgépek éllovasa, professzionális, világszerte komoly sportolók, sportcsapatok, rehabilitációs intézetek által is használt edzésmódszer.

A Power Plate® edzőgépei harmonikus, 3 dimenziós rezgéseket közvetítenek a testbe.

A rezgések természetes, reflexes összehúzódásokra késztetik az izmokat – másodpercenként 25-50 alkalommal – megmozgatva ezáltal az izomrostok 98%-át, míg a hagyományos erőedzés alkalmával az izomtömeg mindössze 20-60%-a dolgozik. Tovább olvasom..

Ebből is láthatod, milyen, szinte maximális hatékonyságú edzés végezhető a Power Plate-tel. Ahhoz viszont, hogy a célodnak megfelelő gyakorlatokat, gyakorlatsorokat végezz, szükséged lesz egy edzőre, aki összeállitja a személyreszabott programodat. Szakképzett edzőink erre hivatottak, minden edzésedet végigkísérik, vezetik azt, javítják az esetleges tartáshibákat, motiválnak Téged, segítenek az étkezési szokásaidon javítani. Ismerj meg minket itt…

A mi stúdiónkban az edzői iránymutatásokon kívül orvosi segítséget is kaphatsz. Orvos szaktanácsadónkhoz, Dr. Rados Györgyhöz bizalommal fordulhatsz.

Célunk, hogy olyan szolgáltatásban legyen részed, ami maximálisan kielégíti az igényeidet és abszolút egyénre szabott, mert mindenki más, máshonnan jön, máshol tart. Nem lehet egy kalap alá venni egy gerincproblémával küzdőt egy 3 hónapja szült kismamával, vagy egy évek óta edzésben lévő sportolóval. Mindenkinek másra lesz szüksége, hogy gyorsan, biztonságosan haladjon a kitűzött célja felé.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, nincs elég időd, de szeretnéd kihozni magadból a legtöbbet, keress bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken:

  • 06 20 233 8356-os telefonszámunkon,
  • info@premiumfitness.hu email címünkön,
  • vagy személyesen a stúdiónkban a Dr. Csányi L. Krt. 67-es szám alatt (2600, Vác)

Az út sokkal könnyebb, ha van segítségünk!

Kívánjuk, hogy legyen sikerekben, egészségben bővelkedő, boldog új éved!

  • Megosztás: